Plantwerk

Wij van Verkleij staan voor u klaar voor alles op het gebied van boomverzorging en hovenierswerkzaamheden. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij in staat elke klus voor u te klaren. Zo ook op het gebied van plantwerk. De juiste planten vinden voor de juiste locaties is iets wat wij met veel vakkundigheid en plezier voor u doen.

Onze werkzaamheden
Er zijn ontelbaar verschillende soorten planten met ieder hun eigen bijzondere eigenschappen. Wij van Verkleij beschikken over specialisten met jarenlange ervaring en kunnen voor u een passend beplantingsplan maken. Onze werkzaamheden qua plantwerk bestaan onder andere uit:

• Het leveren van diverse bomen
• Het duurzaam inrichten van een plantplaats
• Het planten en verplanten van bomen

Wij kunnen uw locatie volledig naar wens en duurzaam inrichten. Wij komen bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u dan persoonlijk uitzoeken welke speciale bomen en planten u graag zou willen. Na het maken van een plan kunnen wij vervolgens beginnen met het inrichten van uw tuin of plantplaats.
Heeft u een speciaal verzoek wat betreft plantwerk? Of zou u graag meer informatie of advies op maat willen? Neem dan contact met ons op.