Eikenboom laten rooienEikenboom laten rooien

Wilt u een eikenboom laten rooien, maar bent u nog opzoek naar een geschikt bedrijf dat deze klus voor u kan uitvoeren? Zoek niet verder! Bij Verkleij Boomverzorging bent u aan het juiste adres! Onze boomverzorgers hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en u kunt er dan ook op rekenen dat wij professioneel en veilig te werk gaan en zorgen voor het beste resultaat. Wij zijn gediplomeerd European Tree Work (ETW) en beschikken uiteraard over het VCA certificaat in het kader van veiligheid. Daarnaast zijn wij lid van de bomenstichting én aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers. Kortom, wanneer u Verkleij Boomverzorging inzet is uw tuin in goede handen!

Verkleij lost het op!

Vaak zijn eikenbomen erg groot en ze kunnen ook erg oud worden. Oude bomen bevatten vaak bacteriën en schimmels die de binnenkant van de stam aantasten. Hierdoor verzwakt de boom en wordt hij steeds instabieler. Dit kan gevaarlijk zijn, de boom kan bijvoorbeeld omwaaien wanneer het hard waait. Wanneer grote bomen omvallen kan dit ernstige schade aanrichten. Heeft u een eikenboom die al erg oud is? Wellicht moet u deze eikenboom laten rooien. Wij kunnen dit voor u doen! Dankzij onze moderne technieken en apparatuur zijn wij in staat om iedere eikenboom op de juiste manier te rooien.

Eikenboom laten rooien door Verkleij Boomverzorging

Heeft u een mooie klus voor ons? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op per telefoon, per mail of door het digitale contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord! Twijfelt u of een boom gekapt of gerooid moet worden? Wij komen vrijblijvend bij u langs om een analyse te doen. Wanneer de conclusie is dat u uw eikenboom moet laten rooien, kunnen wij zo snel mogelijk over gaan tot actie. We bespreken ons plan met u en vervolgens gaan wij zorgvuldig en veilig te werk.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage