Eik laten kappen

Eiken laten kappenEen eikenboom is een prachtige, veelvoorkomende boom in onze leefomgeving. Helaas is eikensterfte ook een veelvoorkomend probleem. Ook kunnen eiken worden geteisterd door vlinders, rupsen en schimmels, waar ze niet goed tegen bestand zijn. Daardoor kan uw eikenboom met de jaren heen ziek en zwak worden. Omdat het een vrij forse boom is, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te kappen. U wilt immers niet dat zo’n grote boom op een woning, auto of voorbijganger valt bij een zuchtje wind. Voor het laten kappen van uw eik bent u bij Verkleij Boomverzorging aan het juiste adres. Onze werknemers kunnen op een snelle, betrouwbare maar bovenal veilige manier elke boom kappen.

Hoe gaan wij te werk?

Bij het kappen van een eik is het belangrijk om veilig en efficiënt te werk te gaan. Dit betekent dat er eerst goed nagedacht moet worden over de omgeving waarin de eik staat en wat de beste kaptechniek zal zijn. De specialisten van Verkleij Boomverzorging beschikken over de meest moderne gereedschappen en technieken om zo iedere eik op veilige en gepaste wijze tegen de vlakte te helpen. Vaak is er ook een vergunning nodig van de gemeente. Zo niet, dan is het nog steeds belangrijk om de kap te melden. Ook dit kan Verkleij Boomverzorging van u uit handen nemen. Hierna kan het bomen kappen dan echt beginnen en bent u binnen de kortste keren van uw zieke of dode eik verlost.

Uw eik laten kappen door de specialisten van Verkleij Boomverzorging?

Wanneer u uw eik laat kappen door Verkleij Boomverzorging, bent u verzekerd van veiligheid, efficiëntie en respect voor de natuur. Dankzij de nieuwste technieken, materialen en gereedschappen zijn wij in staat elke boom op een vakkundige en veilige manier te kappen. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie over het laten kappen van uw boom? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een e-mail. Wij komen zo snel mogelijk op uw bericht terug!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage