Boomverzorging Rotterdam Boomverzorging Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat boomverzorging Rotterdam voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Verkleij aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange kennis op alle verschillende facetten van bomen zijn wij in staat om uw bomen in elke situatie onder handen te nemen. Wanneer u niet weet of er iets mis is met uw boom of wat er precies mis is, dan is het belangrijk dat u daar zo snel mogelijk achter komt. Lang wachten kan resulteren in een boom van slechte gezondheid met een korte levensduur, een zieke boom of zelfs een dode boom. Onderhoud daarom uw bomen goed en laat ze zo snel mogelijk controleren als u vermoedt dat er iets mis is.

Mogelijkheden

Wij kunnen verschillende soorten boomverzorging Rotterdam voor u uitvoeren:

 • Advies en onderzoek. Een deskundig advies en een VTA-onderzoek (Visual Tree Assessment) vormen de start van een goede boomverzorging Rotterdam . Gebreken aan een boom worden door onze deskundige mensen visueel geconstateerd en hierna een conclusie uit opgemaakt. Hierdoor kunnen vaak, door een juiste reactie (snoeibeurt), de meeste problemen worden weggenomen.
 • Ook diverse snoeiwerkzaamheden vallen onder de specialismen van Boomverzorging Verkleij. Zo zorgt u ervoor dat uw planten en bomen een langere levensduur krijgen en er verzorgd uitzien.
 • De juiste planten vinden voor de juiste locaties is iets wat wij met veel vakkundigheid en plezier voor u doen.
 • Het kan op de duur nodig zijn een boom toch te moeten verwijderen. Met de juiste kennis en materialen kunnen wij deze werkzaamheid ook voor u uitvoeren.

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Verkleij Boomverzorging wat betreft boomverzorging Rotterdam ? Of heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wilt u liever dat we contact met u opnemen op een gunstiger moment? Vul dan ons contact formulier in. Onze werknemers helpen u graag verder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage