Boomstronk verwijderenBoomstronk verwijderen

Wilt u een boomstronk verwijderen en zoekt u hiervoor de geschikte partij? Zoek dan niet verder! Verkleij Boomverzorging is hét bedrijf voor dit soort klussen! Wij zijn een jong team, maar met de juiste ervaring. Heeft er in uw tuin of op uw terrein een oude boom gestaan en is deze onlangs gekapt? Wellicht is de boomstronk nog niet verwijderd. Het verwijderen van de boomstronk kunt u het beste overlaten aan een professional. Verkleij Boomverzorging is hiervoor de juiste partij. Wij zijn thuis in alles wat met tuin- en boomverzorging te maken heeft. Wij kunnen bomen snoeien, kappen en volledige rooien. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze website!

Gecertificeerde boomverzorgers

Het rooien, kappen en snoeien van bomen en boomstronken vraagt om de nodige kennis en kunde. Met name wanneer het gaat om grote en hoge bomen met uitgebreide wortelstelsels kan het een hele klus zijn om deze te verwijderen. Bij Verkleij Boomverzorging hebben we jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Wij zijn VCA gecertificeerd en gediplomeerd European Tree Work (ETW), daarnaast zijn we aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorging en bij de bomenstichting. Al onze boomverzorgers verdiepen zich nauwkeurig in het vak en ik elke individuele opdracht. Wij gaan uitsluitend op de meest veilige én professionele manier te werk. Wanneer u ons inzet bent u verzekerd van zorgvuldig werk en het beste resultaat. Wij analyseren iedere klus en koppelen hier vervolgens de beste werkwijze aan.

Boomstronk verwijderen door Verkleij Boomverzorging

Heeft u een uitdagende klus voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 06-22420943, per mail via info@verkleijboomverzorging.nl of via het digitale contactformulier dat te vinden is op onze website. Wij staan u met veel plezier te hulp en hopen u te kunnen voorzien van de beste oplossing op het gebied van boomverzorging. Wij staan voor een veilige én mooie tuin!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage