Boomstronk laten verwijderen

Boomstronk laten verwijderenHeeft u een boomstronk op uw kavel staan en wilt u er graag vanaf? Bijvoorbeeld omdat u iets op de plek wilt bouwen of plaatsen? Dan is het verstandig om de boomstronk te laten verwijderen door een professional. Zo’n boomstronk zit immers goed geworteld in de grond en is niet zomaar te verwijderen. Bij Verkleij Boomverzorging bent u aan het juiste adres voor specialisten met de juiste technieken en materialen voor het verwijderen van iedere boomstronk. Hoe groot of klein dan ook, wij zorgen ervoor dat de boomstronk binnen de kortste keren op de juiste manier wordt verwijderd.

Werkwijze bij het verwijderen van boomstronken

Het verwijderen van boomstronken vraagt om de nodige kennis en kunde. Er zijn namelijk bepaalde soorten bomen die heel groot kunnen worden. Een grote boom gaat meestal gepaard met een zeer uitgebreid wortelstelsel. Dit wortelstelsel is niet alleen zwaar van zichzelf, maar kan ook enkele meters diep in de grond zitten. De aarde rondom deze wortels, houdt de boomstronk goed vast. Bij Verkleij Boomverzorging hebben we jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Wij zijn VCA gecertificeerd en gediplomeerd European Tree Work (ETW), daarnaast zijn we aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorging en bij de bomenstichting. Wij gaan uitsluitend op de meest veilige én professionele manier te werk.

Boomstronk laten verwijderen door Verkleij Boomverzorging

Wanneer u Verkleij Boomverzorging inzet voor het laten verwijderen van uw boomstronk bent u verzekerd van zorgvuldig werk en het beste resultaat. Wij analyseren iedere klus en koppelen hier vervolgens de beste werkwijze aan. Heeft u een uitdagende klus én een vervelende boomstronk voor ons? Dan gaan wij graag voor u aan de slag! U kunt ons telefonisch bereiken via 06-22420943, per mail via info@verkleijboomverzorging.nl of via het digitale contactformulier dat te vinden is op onze website. Wij staan u met veel plezier te hulp en hopen u te kunnen voorzien van de beste oplossing op het gebied van boomverzorging. Wij staan voor een veilige en mooie tuin!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage