Boom laten rooienBoom laten rooien

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, omdat u een boom wil laten rooien? Verkleij Boomverzorging helpt u verder! Heeft u een grote boom in uw tuin of op uw terrein staan, maar is deze erg oud of ziek? Dan moet u deze boom laten rooien. Des te ouder de boom wordt, des te groter is de kans op bacteriën en schimmels in de boom. Deze tasten de boom van binnenuit aan en dit zorgt ervoor dat de boom steeds zwakker en daarmee instabieler wordt. Het is voor de veiligheid erg belangrijk dat deze boom op tijd gerooid wordt, voordat deze omvalt bij bijvoorbeeld een storm en er veel schade wordt aangericht. Het rooien van een boom is iets anders dan het kappen van een boom. Met rooien verwijderen wij de volledige stam, maar ook de boomstronk en het wortelstelsel.

Gespecialiseerd en ervaren

Wij zijn een jong team, maar hebben al zeker tien jaar ervaring in dit mooie vak. Als boomverzorgers komen wij voor allerlei klussen te staan waarvoor veel kennis en expertise nodig is. Verkleij Boomverzorging is gediplomeerd European Tree Work en uiteraard ook VCA gecertificeerd. We zijn aangesloten bij de bomenstichting én bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers. Een boom laten rooien door Verkleij? U bent verzekerd van professioneel werk en goed resultaat!

Boom laten rooien door de boomverzorgers van Verkleij

Twijfelt u of u een boom moet laten rooien? De specialisten van Verkleij komen graag bij u langs om uw oude boom te bekijken. Naar aanleiding van onze analyse zullen wij bepalen of het verstandig is de boom te verwijderen. Mocht dit het geval zijn zullen wij onze werkwijze met u bespreken en zo snel mogelijk beginnen met rooien. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dus wilt u een boom laten rooien en zoekt u nog een geschikte partij voor deze klus? Verkleij Boomverzorging helpt u verder!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage