Boom laten kappen

Boom laten kappenHeeft u een zieke of zwakke boom in uw leefomgeving? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Een zieke boom kan namelijk andere bomen in de directe omgeving ook ziek maken. Daarnaast maakt ziekte een boom vaak instabiel, waardoor er kans is dat de boom tijdens een storm omvalt of dat takken gemakkelijk afbreken. Zeker in een woonwijk kan een zieke boom dus voor veel problemen zorgen. Kies er daarom voor om uw zieke boom te laten kappen door Verkleij Boomverzorging. Onze werknemers kunnen op een snelle, betrouwbare maar bovenal veilige manier elke boom kappen. Of het nou gaat om een zieke eikenboom of een dode kastanjeboom, wij staan voor u klaar.

Waarom het kappen van de boom uitbesteden?

Het lijkt misschien handig om de boom zelf te kappen, maar het uitbesteden ervan is vaak een betere optie. Het kappen van een boom is namelijk specialistisch werk en vereist inzicht, speciale apparatuur en kennis over veiligheid. De specialisten van Verkleij Boomverzorging beschikken over de meest moderne gereedschappen en technieken die u zelf waarschijnlijk niet in huis heeft. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u niet zomaar een boom kunt laten kappen. Voor sommige bomen is er namelijk een vergunning nodig van de gemeente. Ook dit kan Verkleij Boomverzorging van u uit handen nemen. Als het eenmaal tijd is om aan de kap te beginnen, komen wij eerst een kijkje nemen bij de boom die verwijderd moet worden. Het is namelijk ook belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de omgeving. Hierna kan het bomen kappen dan echt beginnen en bent u binnen de kortste keren van uw zieke of dode boom verlost.

Uw boom laten kappen door de specialisten van Verkleij Boomverzorging?

Door de specialisten van Verkleij Boomverzorging uw boom te laten kappen, bent u verzekerd van veiligheid, effici├źntie en respect voor de natuur. Dankzij de nieuwste technieken, materialen en gereedschappen zijn wij in staat elke boom op een vakkundige en veilige manier te kappen. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie over het laten kappen van uw boom? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een e-mail. Wij komen zo snel mogelijk op uw bericht terug!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage