Bomen laten snoeienBomen laten snoeien

Heeft u een tuin met daarin mooie planten en bomen? Dan is het belangrijk dat deze tuin goed verzorgd wordt. Dit doet u onder andere door met zekere regelmaat uw bomen te laten snoeien. Verkleij Boomverzorging is expert op het gebied  alles wat met boomverzorging te maken heeft. Onze boomverzorgers hebben meer dan tien jaar ervaring binnen dit vakgebied. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd en ook gediplomeerd European Tree Work (ETW). Daarnaast is Verkleij Boomverzorging aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers en lid van de bomenstichting. Wij hebben allemaal een enorme passie voor dit mooie vak en doen ons werk met veel plezier! Wilt u uw bomen laten snoeien? Dan bent u bij Verkleij Boomverzorging aan het juiste adres!

Waarom uw bomen laten snoeien?

Goede gesnoeide bomen houden uw tuin gezond en geeft een frisser uiterlijk. Bomen die van jongs af aan gesnoeid zijn hebben een sneller herstel en laten een gezonder beeld zien dan bomen die in de jonge jaren nooit gesnoeid zijn. Regelmatig uw bomen laten snoeien zal bijdragen aan betere groei van de stam, een vollere boomkroon en een dikker blad. Kortom: uw boom ziet er fris, gezond en stevig uit! Wanneer u een boomverzorger van Verkleij inzet bent u gegarandeerd van een mooie tuin, waar u zelf geen omkijken naar heeft.

Heeft u een leuke klus voor ons?

De specialisten van Verkleij Boomverzorging werken voor bedrijven, gemeenten en particulieren. Denkt u een mooie klus voor ons te hebben? Neem dan gerust even contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden en oplossingen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-22420943, stuur een mailtje naar info@verkleijboomverzorging.nl of vul het digitale contactformulier op onze website in. Wilt u uw bomen laten snoeien? Verkleij Boomverzorging staat voor u klaar!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage