Bomen laten rooienBomen laten rooien

Heeft u een tuin vol oude bomen? Dan kan het zijn dat u deze bomen moet laten rooien. Wanneer er sprake is van zeer oude bomen is de kans groot dat deze op den duur verwijderd moeten worden. U kunt ervoor kiezen de boom te laten kappen of te laten rooien. Het verschil tussen deze twee methodes is als volgt; het kappen van bomen houdt in dat de volledige stam en boomkroon verwijdert worden, de stronk blijft in de grond. Bomen laten rooien houdt in dat echt alle onderdelen van de boom verwijderd worden. De boomkroon en stam worden omgezaagd en vervolgens wordt ook de volledige boomstronk verwijderd inclusief de wortels van de boom. Bij Verkleij Boomverzorging bent u aan het juiste adres voor een dergelijke klus!

Veiligheid voorop

Bomen laten rooien is belangrijker dan u denkt. Des te ouder bomen worden, des te groter de kans is dat ze vol gaan zitten met allerlei schimmels, bacteriën en virussen. Hier ziet u waarschijnlijk niets van, maar de binnenkant van de boomstam wordt steeds meer aangetast. Dit kan ervoor zorgen dat de boom erg zwak en instabiel wordt, bij een grote storm of windvlaag kan het zijn dat de boom omvalt. U kunt zich voorstellen dat dit enorme schade aan kan richten. Heeft u oude bomen in uw tuin of op uw terrein staan en betwijfeld u of het nog wel veilig is? Laat dan gerust eens een specialist van Verkleij Boomverzorging langskomen. U kunt de bomen laten rooien door onze boomverzorgers!

Professioneel bomen laten rooien

Wanneer u bomen wilt laten rooien is het van belang dat u dit door een professioneel bedrijf laat doen. Verkleij Boomverzorging is gediplomeerd European Tree Work en VCA gecertificeerd, daarnaast zijn wij aangesloten bij de bomenstichting én de Kring Praktiserende Boomverzorging. U hoort het al, met een boomverzorger van Verkleij bent u verzekerd van professioneel werk en het beste resultaat! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage