Bomen laten kappen

Bomen laten kappenEr zijn veel bacteriën, schimmels en virussen in omloop die op den duur ook uw boom te pakken kunnen krijgen. Deze ziektekiemen kunnen ervoor zorgen dat uw boom steeds zwakker en instabieler wordt. Als er dan een storm voorbijraast, kan deze boom vervolgens voor veel schade zorgen. In zulke gevallen is het beter om de bomen te laten kappen door een professional. Bij Verkleij Boomverzorging bent u aan het juiste adres voor specialistische zorg voor uw bomen, waaronder het kappen ervan. Onze werknemers kunnen op een snelle, betrouwbare maar bovenal veilige manier elke boom kappen. Of het nou gaat om een zieke eikenboom of een dode kastanjeboom, wij staan voor u klaar.

Bomen kappen: een specialisme an sich

Als u zieke en zwakke bomen in uw leefomgeving hebt, is het verstandig om deze te laten kappen door ervaren boomverzorgers – en dan wel zo snel mogelijk. U wilt immers niet dat er een boom op een huis, auto of voorbijganger valt. Ditzelfde gevaar geldt overigens ook voor het kappen. Het is namelijk wel belangrijk dat de veiligheid voorop staat en de leefomgeving goed in acht genomen wordt. De specialisten van Verkleij Boomverzorging beschikken over de meest moderne gereedschappen en technieken die u zelf waarschijnlijk niet in huis heeft. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u niet zomaar een boom kunt laten kappen. Voor sommige bomen is er namelijk een vergunning nodig van de gemeente. Ook dit kan Verkleij Boomverzorging van u uit handen nemen. Hierna kan het bomen kappen dan echt beginnen en bent u binnen de kortste keren van uw zieke of dode boom verlost.

Uw bomen laten kappen door de specialisten van Verkleij Boomverzorging?

Wanneer u uw bomen laat kappen door Verkleij Boomverzorging, bent u verzekerd van veiligheid, efficiëntie en respect voor de natuur. Dankzij de nieuwste technieken, materialen en gereedschappen zijn wij in staat elke boom op een vakkundige en veilige manier te kappen. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie over het laten kappen van uw boom? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een e-mail. Wij komen zo snel mogelijk op uw bericht terug!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw foto's

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Stormschades verwijderen

  Transport hoogwerker

  Snipperaar met kraan

  Rooironde

  Vrachtwagen voor diverse doeleinden

  10 Ton mobiel met bomenklem

  Rooiwerk Gemeente Gouda

  Verwijderen van 50 abelen

  Scheren van een parkeergarage